Klantwaardering 9.1

295 reviews

Nieuwsoverzicht

Schade: is een krasje erg?

09-09-2020

Schade aan je wagen heb je helaas snel te pakken. Hoe meer je onderweg bent, hoe groter de kans dat je wagen een deuk, kras of erger oploopt. Zeker in grote, drukke steden - pakketbezorgers kunnen erover meepraten - en ook op bijvoorbeeld een bouwterrein loop je een kras of deuk snel op.

Diesel, kan het nog?

07-08-2020

Diesel is de laatste tijd steeds meer onder vuur komen te liggen. Sommige steden weren bijvoorbeeld oudere dieselvoertuigen. De discussie over aanvullende milieubelastingen voor dieselwagens is ook nog lang niet ten einde. Is het in deze tijd nog wel verstandig om een wagen met een dieselmotor te kopen? Met andere woorden: diesel, kan het nog?

Bedrijfswageninrichting bij DUTCH Vans

04-08-2020

Heb je een bedrijfswagen gespot waar je enthousiast van wordt, maar ontbreekt er toch nog net iets aan dat voor jou onmisbaar is? Dan is het goed om te weten dat DUTCH Vans een team van bedrijfswageninrichting-specialisten in huis heeft.

Koop of lease?

22-07-2020

De aanschaf van een bedrijfswagen is vaak een forse investering. Daarom is het prettig om te weten dat er meerdere keuzes zijn bij het aanschaffen van een bedrijfswagen: namelijk kopen of leasen. We vertellen je alles over de afwegingen en de vormen in deze blog.

Koeltransport: Wat je moet weten

15-07-2020

Ondanks de vele vraag, zijn er in Nederland maar een paar bedrijven die koel- en vrieswagens leveren. Wij zijn er hier één van. Alles over ons aanbod aan koel- en vrieswagens en wat je over koeltransport moet weten, lees je in deze blog.

Het hoe en waarom van bedrijfswagenbelettering

16-06-2020

Jouw bedrijfswagen is je visitekaartje. Daarom wil je met je bedrijfswagen zo goed mogelijk opvallen. Dit kan door middel van belettering. Lees hier hoe het allemaal in zijn werk gaat en wat er allemaal mogelijk is.

Welke bus voor welke branche?

03-06-2020

Wie op zoek is naar een tweedehands bedrijfswagen komt er al snel achter dat het aanbod groot en divers is. Om de keuze zo makkelijk mogelijk voor je te maken, nemen we in dit artikel de favoriete auto's van drie vooraanstaande branches met je door.


Peter helpt je graag
bij de juiste keuze

Neem gerust contact op!

Maak een afspraak