Klantwaardering 9.1

295 reviews

Veel gestelde vragen

Ja, het inruilen van een huidige bedrijfsauto is mogelijk bij DUTCH Vans. Hiervoor ontvangen wij graag zoveel mogelijk informatie over de bedrijfsauto.

Lees verder...

Indien je van te voren wenst te weten wat de inruilwaarde van je voertuig is, ontvangen wij graag enkele foto’s per WhatsApp of e-mail. Zorg hierbij dat zowel het kentekennummer als de kilometerstand zichtbaar is.

Lees verder...

Al onze voertuigen worden bij inname technisch gecontroleerd. Hierdoor kunnen ze in de meeste gevallen direct mee. Indien we bij de verkoop overeenkomen dat we nog extra zaken gaan verzorgen (onderhoud/accessoires, etc.), dan streven we er naar om binnen een week te kunnen leveren.

Lees verder...

Indien gewenst kan uw nieuwe bedrijfsauto geleverd worden met garantie. Hiervoor hebben we een aantal afleverpakketten. Er is al een pakket vanaf €395,-.

Lees verder...

Ja, wij hebben samenwerkingsverbanden met (bijna) alle banken. Zodoende bieden we voor iedere onderneming een passende leasevorm.

Lees verder...

Om de gang van zaken transparant en overzichtelijk te houden, kiezen wij er voor om te werken met vaste verkoopprijzen. Op deze manier is voor iedereen duidelijk wat de auto kost. Zo sta je nooit voor een verrassing.

Lees verder...

Ja zeker. Onze werkplaats is special ingericht voor het onderhoud van je bedrijfsauto. We beschikken over de juiste kennis en apparatuur om deze in topconditie te houden.

Lees verder...


Peter helpt je graag
bij de juiste keuze

Neem gerust contact op!

Maak een afspraak