Kleine bestelbus nodig? Dit zijn goede opties

Bedrijfswagenvoorraad 15 August 2024

Ben je op zoek naar een kleine bestelbus of bedrijfswagen? Er zijn meerdere compacte, wendbare en efficiënte (jong gebruikte) bestelauto’s waaruit je dan kan kiezen. Om je op weg te helpen in jouw zoektocht, bespreken we hieronder drie van de beste keuzes van dit moment.

Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy is al jarenlang één van de bekendste en meest gekochte kleine bestelbussen. Deze Duitse bedrijfswagen is heel betrouwbaar en biedt een comfortabele rijervaring, wat natuurlijk extra fijn is als je veel kilometers maakt. Een ander groot voordeel van de Caddy is de kwaliteit, die doet denken aan de standaard van een personenauto. Je kan daardoor altijd rekenen op een stille en soepele rit.

Daarnaast heeft de Caddy allerlei motoropties, waaronder zuinige diesel- en benzinemotoren. Het interieur is doordacht, met voldoende opbergruimte en gebruiksvriendelijke infotainment. Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare, kleine bestelbus mét een hoge restwaarde, dan is de Volkswagen Caddy een uitstekende keuze.

Bekijk hier onze Caddy’s

Peugeot Partner

De Peugeot Partner is, zoals de naam al doet vermoeden, al jaren voor veel ondernemers een betrouwbare partner op de weg. Deze kleine bedrijfswagen heeft een verrassend grote laadruimte, waardoor die perfect is voor kleine bedrijven die regelmatig goederen moeten vervoeren.

Wat de Partner verder onderscheidt is het rijcomfort. De vering is comfortabel, zelfs bij een volle lading, en de compacte bus is gemakkelijk te besturen in het drukke stadsverkeer. Bovendien zijn nieuwere Partners voorzien van moderne veiligheidsopties, zoals automatisch remmen en verkeersbordherkenning.

Bekijk hier onze Partners

Renault Kangoo/Renault Express

Ook de Renault Kangoo is een verstandige, praktische keuze voor ondernemers die op zoek zijn naar een zuinige en functionele bus. De Kangoo staat namelijk bekend om zijn lage brandstofverbruik. Een ander sterk punt van de Kangoo is de veelzijdige laadruimte. De bus biedt tal van slimme opbergmogelijkheden, waardoor je makkelijk al je gereedschap en materialen organiseert.

Nog niet zo lang geleden heeft Renault een goedkopere variant van de Kangoo geïntroduceerd:
de Express. Deze kleine bedrijfsauto — in feite een Renault-uitvoering van de Dacia Dokker — moet ondernemers aanspreken die veel ruimte nodig hebben, maar weinig geld willen uitgeven. De Kangoo is wat dat betreft meer op luxe en comfort gericht.

Bekijk hier alle Renaults

Andere goede kleine bedrijfsauto’s

Naast de Volkswagen Caddy, Peugeot Partner en Renault Kangoo & Express zijn er natuurlijk nog meer kleine bedrijfswagens die de moeite waard zijn om te overwegen. De Mercedes Citan biedt bijvoorbeeld vrij veel luxe, terwijl de Fiat Doblo bekendstaat om zijn robuustheid. De Citroen Berlingo en de Peugeot Partner zijn twee vergelijkbare opties (ze hebben namelijk dezelfde basis). De Ford Transit Connect is een andere sterke speler in dit segment, met veel motoropties en een praktische laadruimte.

Dutch Vans: de plek voor een jong gebruikte kleine bus

Als je op zoek bent naar een betrouwbare tweedehands kleine bestelbus, ben je bij Dutch Vans aan het juiste adres. Dutch Vans heeft altijd meer dan 400 bedrijfswagens op voorraad, waaronder veel kleine bussen. Deze zijn altijd direct leverbaar, waardoor je niet lang hoeft te wachten voordat je in jouw nieuwe bus kan rijden.

De kleine bestelauto’s zijn allemaal van dealer kwaliteit, maar staan te koop voor een groothandelsprijs. Online vind je altijd het actuele aanbod, maar kom gerust ook eens langs bij ons in Barneveld voor het maken van een proefrit of het bekijken van onze bussen.