Inruilen bedrijfswagen: dit zijn de mogelijkheden

Uncategorized 30 August 2024

Als ondernemer is het regelmatig tijd voor een upgrade van je bedrijfswagen. Misschien zijn je behoeften veranderd, waardoor je een grotere of kleinere bus nodig hebt. Of wellicht zoek je een voertuig dat zuiniger en technisch geavanceerder is. Wat de reden ook is, bij Dutch Vans kun je je huidige bedrijfswagen inruilen als je een bus bij ons koopt. Hieronder leggen we uit hoe het inruilproces werkt.

Optie 1: Rij langs met je bus (bij voorkeur)

Voor een adequate waardebepaling van jouw huidige bus, is de beste optie om gewoon even met je bedrijfswagen bij ons in Barneveld langs te rijden. Op die manier kunnen we de bus van alle kanten bekijken en je in één keer de juiste prijs geven. 

Optie 2: De digitale weg

Is de afstand naar Barneveld groot voor je, dan kunnen we ook op afstand vast een prijsindicatie geven. Daarvoor is het wel belangrijk om alle relevante informatie over je huidige bedrijfsauto te verzamelen. Zorg voor de volgende 3 punten:

  • Duidelijke foto’s van de auto, waarop in elk geval het kenteken en de kilometerstand zichtbaar zijn.
  • Een overzicht van eventuele gebreken en schades (met foto’s).
  • Een beschrijving van de technische staat van de auto.

Deze informatie is essentieel voor ons om een goede inschatting van de waarde te kunnen maken. Hoe gedetailleerder (en eerlijker) de beschrijving is, hoe adequater de inschatting zal zijn.

De verzamelde informatie kan op meerdere manieren naar ons worden toegestuurd: via WhatsApp (+31 6 19 37 87 50) of de mail (info@dutchvans.com). Vergeet niet te vermelden dat het gaat om een inruil, zodat wij direct snappen waar de informatie voor bedoeld is.

Let op: voorlopige waardebepaling

Nadat wij de informatie hebben ontvangen en beoordeeld, nemen wij contact met je op. Als we je op afstand een prijs geven, gaat het altijd om een voorlopige waardebepaling. Als de staat van de bus bij het inruilen overeenkomt met de aangeleverde foto’s en informatie, dan wordt de prijs definitief. Blijkt er schade te zijn, waarvan je ons niet op de hoogte hebt gebracht, kan de definitieve prijs anders worden.

Groot aanbod

Ben je op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen? Bekijk dan eens ons actuele aanbod met (jong gebruikte) bedrijfswagens. We hebben altijd meer dan 400 bussen op voorraad, waardoor er vrijwel altijd een geschikte bedrijfsauto voor je tussenstaat. Alle bussen bij Dutch Vans zijn ook nog eens van dealer kwaliteit, maar staan te koop voor een groothandelsprijs!